New build

Using HotkeyNet with Age of Conan.

New build

Postby ststew on Wed Jul 09, 2008 4:38 pm

So I was useing I think build 104, and the trial ran out or whatever so I had to d/l the new 109.. but now my old script isn't working as well as the last one. Before it would send the proper command to both windows, without switching or anything.. now half the time it doesnt work, and all the time it wants to switch to the background window.. any ideas?

<hotkey F1>
<sendpc local>
<renameWin "Age of Conan" aoc1>
<renameWin "Age of Conan" aoc2>

<Label aoc1 local SendWin aoc1>
<Label aoc2 local SendWin aoc2>

<BroadcastKey 4,e,f,q,h,SPACE>
<SendLabel aoc2,aoc1>
ststew
 
Posts: 2
Joined: Wed Jul 09, 2008 4:36 pm

Re: New build

Postby HotkeyNet on Wed Jul 09, 2008 5:19 pm

Hiya. Welcome to HotkeyNet.

I think this problem may be fixed already in the newest debug build.

Could you please download the newest debug build and see if it solves the problem? Thanks. Download here:

http://hotkeynet.com/p/download_debug.html
-- Freddie
HotkeyNet
Site Admin
 
Posts: 5684
Joined: Fri Mar 28, 2008 8:36 pm

Re: New build

Postby ststew on Wed Jul 09, 2008 6:22 pm

Seems to work with good what little time I tried it ( I had logged out then saw the post so had to log both back in.. ugh :)). Keep up the awesome work!Pretty amazing shit.

-Steve
ststew
 
Posts: 2
Joined: Wed Jul 09, 2008 4:36 pm

Re: New build

Postby HotkeyNet on Wed Jul 09, 2008 6:33 pm

Thank God. :) I'm still not completely sure what I changed in build 106 but hopefully it's changed back now in this new build. I can't see the problem myself so I can't tell if it's fixed. Let me know if the problem comes back. Thanks for the kind words.
-- Freddie
HotkeyNet
Site Admin
 
Posts: 5684
Joined: Fri Mar 28, 2008 8:36 pm


Return to Age of Conan

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron